Prima pagină > de-ale gurii > maliga noastra

maliga noastra

Adevarul e ca o mamaliga buna si dietetica cade bine la stomac. Ca sa nu fie grasa ( se foloseste doar unt President ), cum cred ca am pomenit in postul anterior, se unge tava cu untura, se toarna maliga se aseaza oole, se asterne maliga, se astern cele 4 feluri de branze, se asterne iar maliga si deasupra cascaval si slanina. Cat sa nu ai impresia ca ingrasa sau dauneaza grav sanatatii. In poze, alte variante. Toate sunt pregatite de prietenul meu Kuki. Eu fac poze si mananc!

Anunțuri
Categorii:de-ale gurii
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: