muraturi

Noi, astia mai batrani, avem inca in memorie muraturile ecelente pe care , in fiecare an, parintii le asezau in borcane si apoi in camari. Adevarul e ca sunt minunate in sezonul mai rece iar conform ” specialistilor ” muraturile pastreaza toate valentele pozitive ale legumelor inborcanate.

Si noi executam traditia in fiecare an.

Iata, in prima poza, ingredientele: morcov, telina, hrean, frunza de telina, frunze de vita de vie, ardei iute, ardei capia, usturoi, piper, cimbru, marar, conopida  sare si evident castraveciori.

Operatiunea inceputa. In seria aceasta am pus doar castraveciori. Seria a doua va fi cu gogonele si cativa castraveciori,

Produsul aproape finit. Mai sta doo zile in bucatarie timp in care se face zilnic o vanturare a saramurii din borcane. Apoi la camara!

Anunțuri
Categorii:de-ale gurii
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: