Prima pagină > de-ale gurii > Porcul nostru de Ignat

Porcul nostru de Ignat

Asta e, romanul taie porcul inaintea Craciunului. L-am executat si noi, aproape conform traditiei stramosesti. Adica nu am avut paie caci macelarul era convins ca iese soricul tare daca foloseste paie. L-am lasat sa faca cum stie stiind si noi ca nu-i vom mai solicita serviciile la anul. Iaca cateva poze. Fara explicatii.

De parlit l-am parlit cu „forja”

Prima curatare.

Faza cu inegritul soricului.

A doua curatare.

 

Aceiasi faza

Macelarirea, la propriu.

Aceiasi.

Ibidem.

Dupa macelarirea la propriu a fost destul de complicata alegerea carnii pentru carnat,caltabos si friptura.

Detaliu de coada. 🙂

Jumarile la fiert.

Slanele la sarat.

Operatiunea, carnatul de casa. Bio!.

Operatiunea finala. Afumatul.

Anunțuri
Categorii:de-ale gurii
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: